Odhodlanie zlepšiť situáciu ako efektívne využívať ponuky Svetového ekonomického fóra
Profil a ciele Svetového ekonomického fóra (ďalej len SEF). Vrcholné ekonomické stretnutia usporiadané SEF. Regionálne aktivity SEF. Výročné schôdze. Členské akupiny SEF. Služby pre členov SEF.