Novela Obchodného zákonníka - Ovečková, Oľga
Komentár k rozsahu zmien, resp. právnych úprav dotýkajúcich sa štyroch oblastí Obchodného zákonníka. Zákon č. 11/1998 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov.