Slovenský kapitálový trh prežil krízu v tieni vlastnej izolovanosti - Žitňanský, Eduard
Výkyvy svetových akciových trhov sa slovenského trhu nedotkli. Príčiny izolovanosti slovenského kapitálového trhu.