Medzinárodné financie - Unčovský, Ladislav
Recenzia publikácie JANKOVSKÁ, Anežka: Medzinárodné financie. Bratislava: Elita, 1997. Vysokoškolská učebnica z oblasti medzinárodných financií. Člení sa na 9 kapitol: Bilancovanie medzinárodných finančných vzťahov, Determinácia menového kurzu, Systémy devízového kurzu, Devízové trhy a ich štruktúra, Medzinárodný pohyb dlhodobého kapitálu, Medzinárodná menová a finančná spolupráca, Medzinárodné peňažné inštitúcie, Medzinárodná likvidita a devízové rezervy, Medzinárodný platobný styk.