Základné črty hypotekárneho bankovníctva v SR - Múčková, Viktória
Existencia primerane fungujúceho kapitálového trhu ako predpoklad efektívneho rozvoja hypotekárneho úverového trhu a trhu s hypotekárnymi dlhopismi. Slovenský systém hypotekárneho bankovníctva. Hypotekárny úver a hypotekárny záložný list. Absencia zákona o verejnej dražbe.