Pozor na falšované potravinárske výrobky ! - Zábojníková, Marcela
Najčastejšie falšované výrobky. Falšovaná Vegeta na slovenskom trhu. Ochrana spotrebiteľa pred falšovanými produktmi. Pravda o farbivách v potravinách. Kontrola dovážaných potravín.