Aktuálne vývojové trendy vo svetovej ekonomike - Oberhauser, Ján Artur
Bilancia minuloročnej hospodárskej aktivity vo svete. Tempo ekonomického rastu od roku 1995 podľa regiónov : krajiny EÚ, USA, Japonsko, krajiny strednej a východnej Európy a novoindustrializované krajiny. (1. časť seriálu o hospodárskom vývoji vo svete. Pokračovanie v čísle 65 sa zaoberá Európskou úniou).