Úplné znenie zákona NR SR č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty... - Jablonková, Zdenka
Úplné znenie zákona NR SR č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších zákonov a zákona NR SR č. 371/1997 Z.z. s výkladom. Príloha zákona č. 371/1997 Z.z. Zoznam tovarov a služieb podliehajúcich sadzbe dane 6 perc. Príloha č. 2 - Zoznam tovarov, ktoré sa pevne zabudovávajú ako súčasť stavby a ktoré podliehajú sadzbe dane 23 perc.