Milan Kopčok: V dohľadnom čase akcionárom dividendy vyplácať nebudeme - Vašina, Peter
Hospodárenie Slovenských lodeníc (SLK), a.s. Komárno v roku 1997. Vybrané ukazovatele SLK - výnosy, zisk pred zdanením, priemerný počet zamestnancov. Výška zisku ovplyvnená viacerými faktormi. Stabilita trhu SLK. Inovácia výrobného programu.