Nadácie - Filčáková, Viera
Otázky povinnosti nadácií voči daňovým úradom. Povinnosť podania daňového priznania. Odpisovanie darov z dane zo zisku. Zvýhodňovanie sponzorov pri daroch na humanitný účel. Postih pri nepoužití daru na ustanovený účel. Preregistrovanie nadácie na neinvestičný fond.