Slovensko-ruská spolupráca vo vojenskej a vojensko-priemyselnej oblasti alebo Kde sa končí obchod a začína politika - Duleba, Alexander
Zlyhanie politického dialógu o bezpečnostnej spolupráci. Tri verzie slovenskej konverzie a problémy oživenia zbrojárskej výroby. Oživenie slovenského zbrojárskeho priemyslu na báze spoločných rusko-slovenských podnikov. Deblokácia slovenských pohľadávok v Rusku.