Optimalizácia distribučných kanálov bankových produktov - Belás, Jaroslav
Optimalizácia distribučných kanálov bankových produktov predstavuje proces vytvárania systému distribučných kanálov. Potreba banky reagovať na zmeny na trhu bankových produktov v situácii, keď sa zákazník stáva základným strategickým cieľom banky. Klasifikácia a členenie distribučných kanálov. Optimalizácia distribučných kanálov. Situácia v slovenských bankách.