Nerovné partnerstvo - Rusko a Slovensko - Duleba, Alexander
Obsahová rozdielnosť bilaterálnych vzťahov medzi Slovenskom a Ruskom. Koncepcie zahraničnej politiky Ruskej federácie vo vzťahu k strednej a východnej Európe. Slovenské záujmy v Ruskej federácii. Modelový charakter slovensko-ruských vzťahov.