Uplatňovanie mechanizmu dane z pridanej hodnoty v stavebníctve - Rybánsky, Ľudovít
Problematika zdaňovania stavieb a stavebných prác po nadobudnutí účinnosti zákona NR SR č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty. Posudzovanie stavebných prác podľa klasifikácie produkcie. Zahrnutie spotrebovaných tovarov (materiálov) na účely zdaňovania do oddielu 45 klasifikácie produkcie. Zmeny v oblasti zdaňovania stavebných prác od účinnosti zákona č. 386/1996 Z.z. a novelizácii zákona o dani z pridanej hodnoty zákonom č. 371/1997 Z.z., s účinnosťou od 1.1.1998. Postup platiteľov DPH pri zdaňovaní podnikateľských aktivít v stavebníctve.