Obuvník pre bundesligu Jas-Export sa preberá z krízy a zvyšuje odbyt na americkom trhu - Matejovič, Róbert
Transformácia odbytovej a finančnej krízy dcérskej spoločnosti Jas Bardejov, Jas-Export, s.r.o. Bardejov. Zameranie podnikateľskej činnosti. Zahraničné investície. Odbytový plán na rok 1998. Vývoj exportu bardejovskej produkcie v Nemecku, Škandinávii, USA a iných štátoch.