Finančné krízy vo svete v honbe za vysokými ziskmi sa zabúdalo na všetky možné kritériá - Steigauf, Slavomír
Finančná kríza v juhovýchodnej Ázii a jej dôsledky. Priebeh finančnej krízy v Ázii. Otázka finančného rizika, ktorému je vystavený zahraničný investor.