Pomocník vrcholového manažmentu - Oberhauser, Ján Artur
Stanovy pre útvar interného auditu. Formulácia nezávislosti interného audítora. Východiská a ciele pri stanovovaní noriem pre interný audit. Realizačný projekt interného auditu.