Investície a zadlženosť ekonomiky - Sojka, Jozef
Relácie úverov Slovenskej republiky k hrubému domácemu produktu, fixnému kapitálu a práci. Zvyšovanie zahraničnej zadlženosti SR. Dynamika efektívnosti slovenskej ekonomiky v čase.