Spotreba síce klesá, ale zákazníci ho chcú mäso bolo i bude dobrým artiklom - Zajacová, Eva
Pokles spotreby mäsa v Európe i na Slovensku. Podmienky úspešného predaja mäsových výrobkov. Určovanie cien mäsa. Dôležitosť kvalifikovaného personálu v predajniach mäsa a údenín. Špeciality súčasťou mäsopredajní. Inventúry a hygienické predpisy v mäsopredajniach.