Aký je trh s kávou ? vynikli RIO-Café z Batizoviec a Baliarne Maxin z Kútov - Lacková, Alica
Charakteristika zelenej kávy. Kritériá hodnotenia šiestich druhov praženej kávy typu štandard zmes vybratých pre test kvality. Výsledky a zhodnotenie testu.