Rozvoj informačných technológií v Poštovej banke, a.s. - Baďurová, Anna
Jednou zo základných potrieb fungovania banky je rozvoj informačných technológií. Poštová banka, a.s., Bratislava sa v rokoch 1995-1996 zamerala na budovanie bankového informačného systému. Vybudovanie privátnej digitálnej dátovej siete. Samoobslužné technológie v bankovníctve a v Poštovej banke: bankomat s nočným trezorom, bankomat so zmenárenským automatom a depozitom, transakčný terminál, autosafe.