Krajina, ktorá má pevnú víziu o smerovaní ekonomiky
Reformy uskutočňované v etiópskej ekonomike. Analýza hospodárskej politiky. Medzinárodná pomoc a zahraničné investície. Názor premiéra Etiópie na reformný program.