Mastering Management
Správanie v organizáciách. Odčlenenie rizika od neistoty v aplikovanej štatistike. Návratnosť použitého kapitálu a účtovanie meniacich sa zmien. Riadenie výroby a prevádzky. Zmeny v oblasti finančníctva. Eurotrhy. Medzinárodné bankovníctvo.