Slovensko-ukrajinské vzťahy - Hirman, Karel
Z obsahu: Strategickým cieľom Ukrajiny i Slovenska je európska integrácia. Hospodársky pokles sa na Ukrajine ešte nezastavil. Obchodný obrat medzi Slovenskom a Ukrajinou rastie. VSŽ Holding chce dostavať kombinát v Dolinskej, ale trvá na plnení záväzkov. Chemosvit investuje na Ukrajine milióny dolárov do výrobného podniku.