Zahraničné investície na Slovensku - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Z obsahu: Slovensko potrebuje cielený prílev priamych zahraničných investícií. Napriek nepriaznivému investičnému prostrediu v SR zahraničný kapitál zväčša dosahuje svoje ciele.