Dať o sebe vedieť - Šimonovičová, Alžbeta
Komunikačná kampaň spoločnosti Ericsson Slovakia. Vklady do výskumu materskej spoločnosti. Predaj mobilných telefónov. Rozšírenie mobilných telefónov medzi obyvateľstvom. Mimoriadna zľava - predaj mobilných telefónov za korunu.