Nad Tatra Airom sa blýska - Polakovič, Ivan
Profil leteckej spoločnosti Tatra Air Group, a.s., Bratislava. Počet cestujúcich na pravidelných linkách. Plánované zlúčenie Slovenských aerolínií s Tatra Airom.