Programy Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania zabezpečujú komplexný poradenský servis - Kellenbergerová, Katarína
Význam rozvoja sektora malých a stredných podnikov (MSP) - predpoklad zdravého ekonomického vývoja, tvorba pracovných príležitostí, rast zamestnanosti. Slabosť a zraniteľnosť MSP v počiatkoch rozvoja. Programy na podporu riešenia problémov MSP. Prostriedky z fondu Phare na podporu informačných, poradenských a vzdelávacích služieb. Funkcia podnikateľského inkubátora.