Mastering Management
Riadenie ľudských zdrojov ako kľúč ku konkurenčnej výhode. Úvod do opcií. Koncepcia marketingu vzťahov v budovaní značky. Riadenie v rôznych kultúrach. Medzinárodné finančné trhy. Podnikateľská etika.