Slovenský priemysel sa nemôže spoliehať na lacné suroviny a pracovnú silu, potrebuje investície - Neumann, Stanislav
Podiel slovenského priemyslu na vývoji HDP. Vývoj pridanej hodnoty v priemysle v rokoch 1996-1997. Odvetvová a komoditná štruktúra vývozu priemyselných výrobkov SR. Potreba zmeny štruktúry priemyslu, prílevu priamych zahraničných investícií. Pozitívny vplyv priamych zahraničných investícií na vývoj priemyslu. Podpora výskumu a vývoja v priemysle.