Vojna motivuje vládu
Hospodárska situácia v Srí Lanke. Porovnanie ekonomických ukazovateľov v r. 1997 s prognózou na r. 1998. Vojnový konflikt a zahraničný obchod. Náklady na financovanie vojnového konfliktu v Srí Lanke.