Vyhláška k devízovému zákonu
Úplné znenie vyhlášky Ministerstva financií a Národnej banky Slovenska č. 203/1997 Z.z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia devízového zákona, v znení vyhlášky Ministerstva financií SR a NBS č. 335/1996 Z.z. a zákona č. 45/1998 Z.z. Prílohy k vyhláške. Klasifikácia sektorov podľa Systému národných účtov (SNA). Odvetvová klasifikácia ekonomických činností (OKEČ). Klasifikácia právnej normy. Číselník kódov krajín.