Tichý spoločník v podnikaní - Borovec, Martin
Právna úprava tichého spoločenstva. Vznik tichého spoločenstva. Povinnosti zmluvných strán. Podiel na zisku a strate. Záväzky podnikateľa. Zánik tichého spoločenstva. Náležitosti zmluvy o tichom spoločenstve. Výhody, nevýhody a niektoré riziká spojené s existenciou tichého spoločenstva.