Pripravuje sa nová úprava kolektívneho investovania
Riešenie problematiky kolektívneho investovania v novom zákone o kolektívnom investovaní. Zákon č. 248/1992 Zb. o investičných spoločnostiach a investičných fondoch nezodpovedá funkcii a potrebám kolektívneho investovania. Využitie poznatkov štátneho dozoru a odporúčaní zahraničných expertov pri vypracovaní návrhu zákona o kolektívnom investovaní. Zmeny a odlišnosti, ktoré obsahuje nová úprava kolektívneho investovania oproti doterajšej úprave.