Praktická škola personalistiky - Tóth, Rastislav
Predpoklady úspešnosti a recept na úspešnosť. Poradenstvo a poradenské inštitúcie. Odovzdávanie životných skúseností. Rodina. Trh práce a zmeny v pracovnom pomere. Ako byť úspešný na trhu práce.