Praktická škola personalistiky - Tóth, Rastislav
Kariéra - predstava vlastnej budúcnosti z pracovnej, materiálnej a psychickej stránky. Generačné hľadisko osobnej kariéry. Životný cieľ a jeho spôsob dosiahnutia v rôznych vekových kategóriách. Zdroje osobného úspechu. Tvorivosť, vytrvalosť, flexibilnosť pracovníkov. Modely osobnej kariéry. Riadiaci pracovník. Radový pracovník. Začínajúci pracovník.