Praktická škola personalistiky - Tóth, Rastislav
Kvalitný a úspešný manažér sa stal symbolom prosperity mnohých podnikov a firiem. Efektívne formovanie manažérskeho mýtu. Schopnosti manažérov. Manažérom sa človek nerodí. Výber vedúceho pracovníka. Súčasné teórie vedenia a poznávanie štýlov riadenia.