Asertivita a stresové správanie - Kadlečík, Jozef
Asertivita - štýl jasnej a rozhodnej komunikácie založenej na analytickom myslení a zdravej sebaúcte. Asertívna technika. Asertívna komunikácia. Asertívne správanie. Presadzovanie vlastných záujmov nad záujmami iných. Správanie a dedičnosť.