Súvislosti ekonomického "dorovnávania" - Baláž, Peter
Systém plánovania hospodárskeho rozvoja vo vyspelých krajinách. Ucelená hospodárska politika štátu ako úspešný predpoklad transformácie ekonomiky. Potreba zmeny filozofie hospodárskej politiky. Závislosť hospodárskeho rastu od vývoja vo vonkajšom prostredí.