Audit služeb východisko pro formulaci logistické strategie firmy - Gros, Ivan
Stratégia v oblasti nákupu, riadenia výroby a distribúcie. Aplikácia metodiky pre analýzu služieb na oblasť logistiky. Realizácia logistickej stratégie označovanej ako "Customer Services Competitive Benchmarking".