Trvající problém zahraničních přepravních povolení MKD - Novák, Radek
Reštriktívne opatrenia v medzinárodnej kamiónovej doprave ČR k ostatným štátom. Zahraničné prepravné povolenia medzinárodnej kamiónovej dopravy. Povolenia CEMT. Rozdeľovanie povolení.