Slimačie tempo reštrukturalizácie slovenská ekonomika odráža svoje problémy v transformácii - Baránik, Michal
Nedostatky našej ekonomiky. Impulzy trhovej ekonomiky na reštrukturalizáciu. Rozpad slovenskej vedecko-výskumnej základne. Pokles inovácií a invencií. Oživenie podnikovej sféry reštrukturalizáciou.