Nové aspekty zabezpečenia kvalitatívnych kritérií v spoločnom stravovaní - Kajaba, Igor
Kvantitatívne a kvalitatívne zásahy v spoločnom stravovaní. Základné odporúčania výživových dávok pre obyvateľstvo SR v spoločnom stravovaní. Výživové opatrenia odporúčané Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) pre praktickú činnosť všetkých foriem spoločného stravovania. Podklady na vypracovanie jedálnych lístkov.