Konjunkturální průzkumy v zahraničním obchodě - Petrásková, Věra
Postup pri konjunkturálnom prieskume zahraničného obchodu v ČR v r. 1991-1996. Výsledky prieskumu vývoja zahraničného obchodu a obchodnej bilancie v Českej republike v r. 1996 - 1997. Porovnanie prognózy a skutočnosti salda zahraničného obchodu.