Turistický sen na vratkých nohách - Paličková, Mária
V cestovnom ruchu SR chýba ucelená koncepcia aj investície. Problémy obcí na východnom Slovensku. Nedostatok finančných prostriedkov ako hlavná brzda rozvoja agroturistiky na Slovensku. Snaha o riešenie problémov agroturistiky.