Aktuálne vývojové trendy v ekonomike Európskej únie - Oberhauser, Ján Artur
Vplyv Európskej únie na svetovú ekonomiku. Zvyšovanie tempa hospodárskeho rastu EÚ a jeho ukazovatele. Rast HDP a nezamestnanosť v krajinách EÚ. Stabilizácia inflácie. Dôvera v stavebníctve a priemysle. (Druhá časť seriálu o vývoji svetovej ekonomiky. Prvá časť v čísle 60, pokračovanie v čísle 69).