Legislativní systém agrárního obchodu a postupy evropské integrace - Machovec, Karel
Rozdiely medzi mechanizmami poľnohospodárskej politiky EÚ a ČR. Stratégia českej poľnohospodárskej politiky. Prispôsobenie sa českej legislatívy komunitárnemu právu EÚ. Ekonomické dopady prijatia do Európskej únie. Príprava základných dokumentov na rokovanie.