Švýcarský Chilepur - vzor pro penzijní reformy? - Vittas, Dimitri
Skĺbenie skúseností troch krajín s relatívne úspešnými ekonomikami a penzijnými systémami a štruktúra penzijného systému "Švajčiarsky Chilepur". Švajčiarskochilepurský penzijný systém bol založený na penzijných systémoch troch krajín - Švajčiarska, Chile a Singapuru. Švajčiarsky penzijný systém. Singapurský penzijný systém. Chilský penzijný systém.