Teritoriálna a komoditná efektívnosť agroobchodu v SR - Podolák, Alojz
Vývoj svetového hospodárstva a výsledky národných ekonomík ovplyvňujú hlavne proces globalizácie v medzinárodnom obchode. Súčasná teritoriálna efektívnosť agroobchodu. Vybrané atribúty makroekonomickej agropozície Slovenska. Zapojenie slovenského poľnohospodárstva a potravinárstva do medzinárodnej deľby práce.