Odpad je druhotnou surovinou na recykláciu autovrakov potrebujeme prijať vhodný zákon - Kunhalmi, G.
Význam recyklácie odpadu v dnešnej dobe. Problémy s recykláciou autovrakov. Potreba demontážnych centier autovrakov na Slovensku. Nedostatočná legislatíva. Francúzsky model recyklácie autovrakov.